Parterapi Frederiksberg

Parterapi der virker og styrker jeres parforhold

Er parforholdet blevet overfladisk, pratisk eller ressourcekrævende? Er der emner som I ikke får talt sammen om eller ikke kan tale om?

At genfinde kærligheden til hinanden er ofte tæt forbundet med dét at opleve anerkendelse fra hinanden. Oplever du, at din partner lytter, accepterer og anerkender dine meninger, bliver det lettere selv at udvise forståelse og på samme måde kan det blive lettere at ændre ens egen adfærd.

Parforholdet kan til tider være udfordret og i krise. Uoverensstemmelser, tilbagevendende konflikter, jalousi, forskellige værdier, din partners børn, utroskab, skænderier, tavshed, ensomhed i tosomheden - listen er lang.

Måske genkender du noget af dette:
> I taler ofte forbi hinanden eller måske oplever du ikke at din partner lytter
> I skændes og lever hver jeres liv, eller I er på vej til det
> I savner nærvær, intimitet og seksualitet
> I oplever tavshed mellem jer, anspændthed og kommunikere dårligt med hinanden
> I har svært ved at tilgive hinanden eller har tilbagevende konflikter der ikke bliver løst

Parterapi giver dig og din partner mulighed for at finde tilbage til det nærværende og livgivende parforhold med positiv opmærksomhed, tryghed, tillid, samhørighed, nærhed, overraskelser, kærlighed og seksualitet.

Jeg har arbejdet som parterapeut på Frederiksberg i over 10 år på samme adresse. Det er min erfaring, at få samtaler med en parterapeut er en effektiv måde at skabe indsigt, udvikling og forandring på, når parforholdet er i krise og har mistet sin glans. Det, der gjorde, at I forelskede jer i hinanden, er meget langt væk, mens det, der udmatter, irriterer og frustrerer, står helt tydeligt.

Det kan være svært at sætte ord på de irritationer og skuffelser, der måske har hobet sig op gennem flere år. Du kan have svært ved at vise kærlighed til din partner, når problemerne fylder og virker uoverkommelige. For at genfinde kærligheden skal I begge to opleve at blive mødt og anerkendt. Hvis du oplever, at din partner lytter, accepterer og anerkender dig, som den du er, vil du ofte have lettere ved selv at vise forståelse.

PARTERAPI
PARTERAPI

Parterapi er en investering i jer, i livet og i kærligheden

Sammen med en parterapeut reducerer I jeres konflikter, når I arbejder med jeres udfordringer, fælles værdier og de positive intentioner bag konflikterne. I vil få frigivet ressourcer og få klarhed over, hvad I værdsætter ved hinanden - og få klarhed over dine behov, din partners behov og jeres fælles behov.

Vores samtaler foregår i fortrolighed og i behagelige omgivelser i lokaler centralt på Frederiksberg. I vil opleve, at jeg arbejder respektfuldt, roligt, fremadrettet og samtidig med at I udfordres. Dine grænser og din måde at være i verden på bliver respekteret, og du vil opleve en stor positiv forskel i dit liv, når du går hjem med ny indsigt og ny viden om dig selv og din partner.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked