Parterapi Frederiksberg

Parterapi der virker og styrker jeres parforhold

Familielivet og parforholdet kan til tider være udfordret og i krise. Uoverensstemmelser, tilbagevendende konflikter, jalousi, forskellige værdier, din partners børn, utroskab, skænderier, tavshed, ensomhed i tosomheden, afmagt, stresset hverdag og, og, og - listen er lang.

Parterapi giver dig og din partner mulighed for at finde tilbage til det nærværende og livgivende parforhold med positiv opmærksomhed, overraskelser, kærlighed, seksualitet, fælles drømme og visioner.

Jeg har arbejdet som parterapeut på Frederiksberg i mange år. Det er min erfaring, at få samtaler med en parterapeut er en effektiv måde at skabe indsigt, udvikling og forandring på, når parforholdet er i krise og har mistet sin glans. Det, der gjorde, at I forelskede jer i hinanden, er meget langt væk, mens det, der udmatter, irriterer og frustrerer, står helt tydeligt.

Måske genkender du noget af dette:
> I oplever tavshed mellem jer, anspændthed og kommunikere dårligt med hinanden.
> I skændes og lever hver jeres liv, eller I er på vej til det
> I savner nærvær, intimitet og seksualitet
> I har svært ved at tilgive hinanden
> I lever i en sammenbragt familie, hvor der er udfordringer med din partners børn

Det kan være svært at sætte ord på de irritationer og skuffelser, der måske har hobet sig op gennem flere år. Du kan have svært ved at vise kærlighed til din partner, når problemerne fylder og virker uoverkommelige. For at genfinde kærligheden skal I begge to opleve at blive mødt og anerkendt. Hvis du oplever, at din partner lytter, accepterer og anerkender dig, som den du er, vil du ofte have lettere ved selv at vise forståelse.

PARTERAPI

Parterapi er en investering i jer, i livet og i kærligheden

Sammen med en parterapeut reducerer I jeres konflikter, når I arbejder med jeres udfordringer, fælles værdier og de positive intentioner bag konflikterne. I vil få frigivet ressourcer og få klarhed over, hvad I værdsætter ved hinanden - og få klarhed over dine behov, din partners behov og jeres fælles behov.

Vores samtaler foregår i fortrolighed og i behagelige omgivelser i lokaler centralt på Frederiksberg. I vil opleve, at jeg arbejder respektfuldt, roligt, fremadrettet og samtidig med at I udfordres. Dine grænser og din måde at være i verden på bliver respekteret, og du vil opleve en stor positiv forskel i dit liv, når du går hjem med ny indsigt og ny viden om dig selv og din partner.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked