Psykoterapi - centralt i København

Effektive samtaler der skaber indsigt og positive forandringer

Psykoterapi kan hjælpe dig godt videre i livet, når det føles svært, uoverskueligt, meningsløst, ensomt og meget andet.

I løbet af livet løber du ind i problemer og forhindringer, der kan være større, end du kan rumme. Det kan være noget, du ikke forstår, ikke giver mening eller måske en følelse af, at ikke alting er, som det skal være. Problemerne kan begynde at fylde, gøre dig sårbar og begrænse dig i at leve det liv, du gerne vil.

Måske genkender du noget af dette

> Tankemylder - mine tanker kører i ring? Har jeg det rette job? Den rette partner?
Jeg er drænet for energi. Jeg føler mig trist, tom, ensom, fastlåst?
Hvorfor irriterer mennesker mig - i den grad?
Jeg føler mig utilstrækkelig og ked af det?
Jeg har vanskeligheder i relationen til min familie eller mine venner?
Jeg bliver ved med at falde i en gammel kedelig vane igen og igen?

Der findes mange forskellige årsager til at opsøge en psykoterapeut. Vores samtaler tager udgangspunkt i det, som du ønsker at blive klogere på i forhold til dig selv og dine omgivelser. Sammen arbejder vi roligt og struktureret med dine problemer eller forhindringer, så dine egne ressourcer kan spire og gro.

Du får nye ressourcer

Vi taler sammen om dit problem, og hvad det er, der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil. Ofte er det ikke det umiddelbare problem, som er det reelle problem, men derimod nogle årsager, der ligger bagved. Gennem effektive og nænsomme processer finder vi sammen ind til kernen af problemet, og i processen opnår du forståelse for dine egne tanke- og handlemønstre. Formålet er, at du øger din bevidsthed og din indsigt, så du får ressourcer til at skabe de forandringer, der er rigtige for dig. Som psykoterapeut hjælper jeg dig med dette.

Vores samtaler foregår i fortrolighed og følger de etiske regler. Du vil opleve, at jeg arbejder struktureret, roligt og fremadrettet. Dine grænser og din måde at være i verden på bliver respekteret, og du vil opleve en stor positiv forskel i dit liv, når du går hjem med ny indsigt og ny viden om dig selv.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg har klinik på Frederiksberg, hvilket giver dig mulighed for sessioner hos en psykoterapeut centralt i København.

50 års krise

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked