Coaching mænd

Coaching for mænd

Alle mennesker er forskellige, og der kan være mange årsager til, at man har behov for at kontakte en coach. Lige meget, hvad din grund er, står jeg klar med støtte og rådgivning, så vi sammen kan skabe en positiv forandring i dit liv. Jeg har god erfaring med terapi for mænd, og jeg har gennem årene hjulpet med mange forskelligartede udfordringer, herunder bl.a. jobafklaring, brydning af vaner og 40 års krise hos mænd.

Tag et kig forbi siden særligt for mænd og læs mere: https://www.tidtilforandringer.dk/saerligt-for-maend/

Ring gerne til mig på telefon 22 14 16 75 i dag og bestil en tid ti l coaching.

 

Identitet

Hvordan foregår coaching til mænd?

Coaching foregår som en samtale, hvor jeg stiller spørgsmål, der får dig til at reflektere over dine udfordringer og se dem fra et nyt perspektiv. Vi fokuserer i samtalerne på dine ressourcer og dine muligheder for at skabe de ønskede forandringer i dit liv. En coaching samtale forløber således uanset, om samtalerne omhandler jobrelaterede udfordringer, 40 års krise hos mænd eller en hvilken som helst anden udfordring.

Er terapi for mænd?

Ja, både mænd og kvinder kan få godt udbytte af et terapiforløb. Det kan ofte være grænseoverskridende for mænd at kontakte en coach, men det er blot en grænse, der skal overskrides. Alle kan have brug for at vende deres tanker med en person, der forholder sig neutralt til deres situation, og det er det, jeg kan tilbyde dig.

Hør mere om terapi for mænd

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få flere oplysninger om, hvad jeg kan tilbyde dig inden for coaching for mænd. Kontakt mig på telefon 22 14 16 75 og få en uforpligtende samtale om dine udfordringer lige meget, om det omhandler jobrelaterede udfordringer, 40 års krise hos mænd eller en helt tredje udfordring. Du er også velkommen til at sende en skriftlig henvendelse på mail eller via kontaktformularen under menupunktet ’Kontakt’. Så svarer jeg på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked