Terapi for kvinder

Terapi for kvinder på Frederiksberg

Vi er alle forskellige og går alle og tumler med forskellige udfordringer. Kvinder med andre ting end mænd, og derfor skal terapi for kvinder gribes an på sin helt egen måde.

Jeg har gennem årene hjulpet mange kvinder med de forskellige udfordringer som kvindelivet kan byde på, herunder bl.a. følelsen af ikke at slå til, tankemylder og bekymringer, venindeliv, familierelationer (mand/kone, mor/datter, mor/barn, bonusmor/bonusbørn), kvinders sammenligning med hinanden, særlige overgange i livet, og, og - listen er lang.

Tag et kig forbi siden om psykoterapi og læs mere: https://www.tidtilforandringer.dk/psykoterapi/

Ring gerne til mig på telefon 22 14 16 75 i dag og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

 

Hvordan foregår et terapiforløb hos mig?

Hos mig foregår et terapiforløb som en samtale, hvor jeg stiller spørgsmål, der kan få dig til at reflektere over din situation og se det hele fra et nyt perspektiv. Vi vil i samtalerne fokusere på dine ressourcer og dine muligheder for at skabe de ønskede forandringer i dit liv.

Gennem konstruktive og skånsomme processer finder vi i fællesskab ind til kernen af problemet. Gennem processen vil du opnå forståelse for dine egne tanke- og handlemønstre. Formålet med dette er, at du øger din bevidsthed og får indsigt, så du får de rigtige værktøjer til at skabe de forandringer, der er behov for og som er rigtige for dig.

Hør mere om terapi for kvinder

Er du tvivl, om jeg kan hjælpe dig eller vil du høre mere om min måde at arbejde på, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 22 14 16 75 eller via kontaktformularen.

Uanset om dine udfordringer handler om dig og dine tanker, om familierelationer, sociale relationer eller jobrelaterede udfordringer, så kan jeg hjælpe. For mig er det vigtigste at hjælpe dig, så dine egne ressourcer kan spire og gro. Jeg møder dig kort sagt der, hvor du er.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked