Psykoterapeut, parterapeut & coach på Frederiksberg

Den bedste anbefaling, jeg kan få, - er din. Læs, hvad andre siger

Søger du en psykoterapeut, coach eller mandlig parterapeut på Frederiksberg:

Tak for 4 gode gange som har bragt os tilbage på sporet og til en almindelig og god hverdag hvor vi kan huske på hinanden og være der for hinanden - ikke mindst være der for vores børn. Det var grænseoverskridende for os, at skulle bestille parterapi, og ikke mindst at involvere en fremmede i vores problemer. Et enkelt ord havde en aften forandret stemningen til fuldstændig tavshed og iskold tomhed i mellem os. Det var en af de værste uger for os i lang tid som gik ud over både søvnen, børnene, vores arbejde og stort set alt omkring os. Vi vil til hver en tid komme til en samtale hos dig. Tak for tårer, grin og din måde at møde OS på.
Par, i 40'erne.

Kære Brian. Mange, mange tak, fordi du har hjulpet mig i en tung tid. At smide mit ”monster” ud på bunden af Øresund var et stort vendepunkt i mit liv. Du besidder en ro og en særlig evne til at finde nålen i høstakken. TAK for denne gang.
Kvinde, 36 år

Mine møder med Brian har først og fremmest været præget af den tryghed, han skaber. Med sin rolige og vedholdende måde skaber han et rum, hvor jeg kan undersøge de følelser og tanker, jeg har - uden fordomme. Det har hjulpet mig til at indse nogle misforhold i mit eget liv, som jeg nu skal prøve at reagere på. Tak.
Mand, 32 år

Kære Brian, tak for sessionen i dag. Dejligt at komme ned i kroppen og mærke. Godt med refleksioner og få sat ord på. Du har en god ro, et stærkt nærvær og er god til at holde fast – specielt for en som mig, som kan være verbal stærk og dermed ”glat” uden at ville være det.
Kvinde, 43 år

Læs mere klik her: Psykoterapeut på Frederiksberg  Coach   Mandlig parterapeut 

Psykoterapeut mandlig
Mandlig psykoterapeut

Mandlig parterapeut og psykoterapeut Frederiksberg

Hej Brian,
Jeg vil gerne takke for mit forløb hos dig. Da jeg kom til dig var mine tanker fastlåste, mine følelser fastlåste og jeg var bange for at miste og blive efterladt alene. Jeg var forvirret, stresset og var tom indeni. På et tidspunkt talte vi om, at der var to veje jeg kunne vælge. Du sagde, at du ikke kunne eller skulle vælge for mig. Jeg oplevede, at dine spørgsmål, som en lygte lyste begge veje op. For enden af den ene vej kunne jeg genkende og se mig selv, som en glad og lykkelig far sammen med mine 2 børn. Et billede jeg stadig ser for mig og som gør mig glad.

Jeg var længe om at, vælge at gå i terapi og det virkede ikke som noget rart. I dag vil jeg ikke tøve med at gå igen og anbefale min omgangskreds til dig.

Tak for vores opfølgende samtale idag.
Mand, 42 år

Hej Brian,
Først og fremmest vil jeg sige tak for, at du har hjulpet mig det sted i mit liv, hvor jeg stod fast. For mig var det lidt et tabu at komme med de problemstillinger, jeg havde, og du har fået mig til at se på problemstillingerne på en anden måde, som gør, at jeg nu ikke ser så negativt på tingene. Du har givet mig de redskaber, jeg har haft brug for til at komme videre, og jeg ved nu, hvordan jeg skal takle de problemer, jeg møder på min vej. Du har fået skabt et mod i mig, som gør, at jeg nu ikke undlader nogen ting.

Under samtalerne med dig har jeg oplevet, at du er meget professionel, respektfuld samt opmærksom i din tilgang. Derudover har du presset mig lidt, hvilket har gjort, at jeg har kunnet åbne mig mere. Jeg har lært meget om mig selv, og hvilke værdier og personer i mit liv der er vigtige for mig. Jeg har med din hjælp mærket en tydelig positiv forandring og fundet ud af roden til mine problemstillinger.

Tak for denne gang.
Kvinde, 22 år

Google anmeldelser - klik her