Terapi mænd Frederiksberg

Samtaler og terapi specielt for mænd

Hverdagen kan til tider være uoverskuelig og kaotisk. Den moderne mand skal være sportslig aktiv, kulturelt interesseret, handyman, empatisk og lyttende, forstå kvinder, gå op i sit udseende, passe hjem og børn, skabe succes i sin karriere, være maskulin og beskyttende - listen er lang.

Der stilles mange krav til dig, og måske føler du også, at der er mange usagte forventninger fra familien, vennerne og på din arbejdsplads, som du skal leve op til.

Terapi for mænd kunne være noget for dig

Hvis du har brug for et tjek up, står i en midtlivskrise, eventuelt har begyndende uro i kroppen, oplever dårligt humør, tristhed, depression, stresssymptomer eller føler dig ensom, kan terapi hjælpe dig godt videre. Du vil opleve, at samtalerne og effektive øvelser hjælper dig til at skabe den forandring, du gerne vil have.

Det kan være, at du synes, at det er grænseoverskridende for dig som mand at opsøge en at tale med, men alle kan have brug for at vende deres tanker med en person, som forholder sig neutralt til deres situation. Jeg hjælper dig med at se dine udfordringer i øjnene og skabe overblik og retning, så du kan komme godt videre med dit liv.

Coach Frederiksberg
Terapi Frederiksberg

Gennem samtalerne lærer du at:

> Fokusere på det, der er vigtigt for dig
> Mærke efter og lytte til, hvad du gerne vil, og hvad der sker i dig
> Stå stærkere i dig selv og blive mere autentisk
> Øge nærvær, fokus og reducere stress
> Sætte sunde grænser, også i parforholdet
> Sige JA og NEJ - med respekt for andres og din egen verden

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig og hvad terapi for mænd er.

Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked