Terapi kvinder Frederiksberg

Samtaler og terapi specielt for kvinder

Terapi kan hjælpe dig godt videre i livet, når det føles svært, uoverskueligt, meningsløst, ensomt og meget andet.

I terapi for kvinder taler vi om de mange forskellige udfordringer du kan have - og om dine ønsker og behov. Det kan være at forholdet til din partner giver frustrationer, at hverdagens travlhed giver en følelse af utilstrækkelighed, at du ikke trives på jobbet, at overgangsalderen er svær, at du oplever mange bekymringer eller at forholdet til veninderne ændres. Det kan også være, at du har svært ved at slippe gamle, kedelige vaner - listen over problematikker er lang.

Terapi for kvinder kunne være noget for dig

Uanset årsagerne kommer det hurtigt til at påvirke hele dit liv. Hvis du ikke trives, kan du opleve, at det påvirker dig fysisk og psykisk med fx manglende energi og overskud, indre uro, hovedpine, dårlig søvn, spændinger, hjertebanken, kvalme, træthed, svimmelhed eller for lille/for stor appetit.

Din partner. Måske oplever du at din partner er ukærlig og får dig til at føle dig trist, tom, ensom eller fastlåst. Når børnene flytter hjemmefra, får du og din partner pludselig mere tid til hinanden. I skal måske til at lære at være sammen igen – og måske er du usikker på, om din partner stadig er den rette for dig. Det kan også være at du har været igennem et brud, som du har svært ved at komme dig over. Måske overvejer du parterapiog har svært ved at få ham med.

Hverdagens travlhed. Børn, job, fritidsaktiviteter, hjemmet, din øvrige familie, din sociale omgangskreds – der er rigtig meget, der fylder i hverdagen. Det tager tid fra dig og fra de ting, du også har lyst til. Måske føler du dig utilstrækkelig og ked af det.

Jobbet. Hvis du er utilfreds på jobbet, kan det virke som en negativ spiral. Der kan være mange årsager som tanker om, hvorvidt du er i det rette job eller i den rette organisation. Måske synes du, at du ikke udvikler dig i jobbet.

Overgangsalderen. Du oplever at din krop ændrer sig. Måske oplever du humørsvingninger, hedeture, søvnløshed eller mærker uro i kroppen, ængstelighed og angst. Og måske ændrer intimitet, sexlivet og samhørigheden med din partner sig også.

Veninderne. Det tætte venindeliv ændrer sig måske gennem tiden. Det kan give en følelse af tab og sorg, hvis du oplever at I har forskellige værdier, og hvis jeres forskelligheder skaber uoverensstemmelser.

 

Terapi kvinder Frederiksberg og glad kvinde som har det godt
Psykoterapi lokale på Frederiksberg hos Tid Til Forandringer

Psykoterapi - med samtaler lærer du at:

> Bedre selvfølelse, mod og styrke til at gå nye veje
> Mærke efter og lytte til, hvad du gerne vil, og hvad der sker i dig
> Give slip på bekymringer, indre uro og angst
> Bedre balance mellem krop, sind og større livsglæde
> Sætte sunde grænser, også overfor din partner
> Sige JA og NEJ - med respekt for andres og din egen verden

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg har klinik på Frederiksberg, hvilket giver dig mulighed for sessioner hos en psykoterapeut centralt i København. Kontakt mig på telefon 22 14 16 75 eller på mail på kontakt@tidtilforandringer.dk

OM PSYKOTERAPI - KLIK HER

BOOK TID - KLIK HER

 

 

Kontakt - Tid Til Forandringer Frederiksberg:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked