coaching københavn

Coaching København – find den rette hjælp

Arbejd med dine styrker, dine udfordringer og med dine muligheder. Vores samtaler tager altid udgangspunkt i præcis det, du ønsker at arbejde med i forhold til dig selv og dine omgivelser.

Coaching er for dig, som gerne vil leve i overensstemmelse med din inderste natur og samtidig ønsker at være bedre til at træffe de rette beslutninger. Hvis du føler dig fastlåst i gamle, uhensigtsmæssige vaner & tankemønstre, som hæmmer dig i dine udfoldelser, vil du med coaching kunne komme rigtig langt. En dygtig coach kan fungere som sparringspartner og en form for ”rejseguide”, når du har svært ved at finde fodfæste eller komme videre. Og med en coach til hjælp kan du opnå større sikkerhed, når det handler om at skabe klarhed over din situation.

Hvad kan jeg opnå med coaching?

Coaching er en målrettet proces, som skal hjælpe dig med at nå dine mål. Gennem coaching-sessioner vil du få mulighed for at sætte ord på dine problemstillinger og dermed blive mere bevidst om disse. Din coach vil gennem spørgsmål kunne hjælpe dig med at italesætte de forhindringer, som står i vejen for, at du kan udleve dine drømme og ambitioner. På den måde kan du opnå en dybere indsigt i de mekanismer, som ligger til grund for de uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Og så bliver det nemmere for dig at gennemskue, hvornår du opstiller hæmninger og barrierer for dig selv.

Bryd mønsteret med hjælp fra en coach

En vigtig del af selvudvikling er at lægge dårlige vaner og gamle overbevisninger på hylden. Det drejer sig ikke blot om eksempelvis rygning eller forbrug. Det handler i høj grad om indstilling. Måske har du været vant til at fortælle dig selv, at du ikke kan udføre en bestemt type job eller gennemføre en særlig uddannelse. En sådan overbevisning er at sammenligne med en dårlig vane – i hvert fald når det handler om selvudvikling. Gennem coaching kan du få hjælp til at arbejde dig ud af de negative tanker og dermed komme videre med de projekter, du drømmer om.

Sæt nye mål med hjælp fra din coach

Når du er sluppet af med de gamle vaner og overbevisninger, er det selvfølgelig vigtigt, at du får et nyt mål. Ellers risikerer du at falde tilbage i de gamle mønstre på ny. Her kan din coach også hjælpe. Hos din coach kan du få den rette sparring, der skal til for at sætte nye mål, og udstikke en retning, som kan føre dig derhen.

Styrk dine personlige eller professionelle relationer gennem et coaching-forløb

Et mål for coaching kan også være at styrke de nære relationer. Gennem et coaching-forløb kan du lære at sætte grænser og blive bedre til at brænde igennem i kommunikationen med kæresten, ægtefællen, kollegerne eller chefen.

Gennem samtalerne lærer du at:

> Fokusere på det, der er vigtigt for dig
> Mærke efter og lytte til, hvad du gerne vil, og hvad der sker i dig
> Stå stærkere i dig selv og blive mere autentisk
> Øge nærvær, fokus og reducere stress
> Sætte sunde grænser, også i parforholdet
> Sige JA og NEJ - med respekt for andres og din egen verden

Bedre motivation og større livsglæde - coaching København

Gennem et coaching-forløb vil du opleve, at du opnår mere gåpåmod og en øget vilje til at kæmpe for at nå dine nye mål. Som coach ønsker jeg at bistå dig med motiverende samtaler og sparring hele vejen igennem. Nysgerrig på coaching København? Ring til mig på telefon 22 14 16 75  eller skriv en mail på kontakt@tidtilforandringer.dk og book en tid til en indledende konsultation.

 

Med ønsket om en rigtig god dag til dig,

 

Brian Carmohn Späth

Psykoterapeut MPF - Frederiksberg

> Psykoterapeut MPF
> Parterapi Nordisk Gestalt Institut
> Certificeret NLP Coach
> Certificeret i MI metoden (motiverende samtale)
> Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening

OM TERAPI FOR MÆND - KLIK HER

BOOK TID - KLIK HER