Psykoterapi Frederiksberg

Terapi hos Tid Til Forandringer - Erfaren psykoterapeut på Frederiksberg

Føler du dig fanget i en opslidende cirkel af negative tanker, bekymringstanker og har du svært ved at bryde ud af den? Har du svært ved at føle glæde ved tilværelsen – eller er du måske ramt af en dyb sorg, som ikke vil fortage sig? Så kan psykoterapi være noget for dig.

Mit arbejde som psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Gennem de seneste år har jeg arbejdet med både individuel psykoterapi og parterapi, og videreuddanner mig løbende inden for faget. Jeg bruger såvel min faglighed som min menneskelige erfaring i arbejdet med mine klienter og lægger stor vægt på den gode og trygge personlige relation.

Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra et holistisk og intuitivt udgangspunkt. Det betyder blandt andet, at jeg tager udgangspunkt i det hele menneske, når jeg udfører terapi. Du vil blive mødt med indføling og empati og fra min side et ønske om, at du skal føle dig mødt, forstået og hjemme i vores relation.

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine nære relationer

Målet med psykoterapi er at skabe et rum, som giver plads til din egen heling. Dette opnås gennem den nære og dybe samtale, hvor du får mulighed for at sætte ord på dine tanker og følelser og oplever forbundetheden med et menneske, som kan give dig respons. På den måde kan du lære dig selv at kende, hvilket er et vigtigt trin, når det handler om at komme godt videre i livet.

Lider du eksempelvis af angst, kan selve det at blive fortrolig med angstens symptomer styrke dig i forhold til din lidelse. Mange bekymringstanker kan være et forsøg på kontrol og et forsøg på at opnå tryghed. Og er du fanget i negative tankemønstre, kan du ved at betragte disse udefra vende dem til positive og konstruktive følelser og handlinger.

Som klient hos mig vil du opleve, at jeg er opmærksom på alle de tegn og signaler, du udsender gennem såvel ord som kropssprog, tonalitet og mimik. Det er min erfaring, at jeg lærer meget mere om dig som person ved at tillægge hele din livsverden betydning – og ikke kun det, du kan sætte ord på.

En 40 års krise hos en mand som sidder på stranden
Fodspor på stranden. Finde dig selv og styrk dit selvværd

Hvor mange gange skal jeg gå i psykoterapi?

Erfaringsmæssigt vil foreslå, at du som udgangspunkt besøger mig nogle gange. Det er vigtigt for det første at få etableret en god kontakt, for det andet at komme til bunds i det, der virkelig nager dig. Efter nogle gange med psykoterapi vil du opleve, at vi kommer ind og får fat i de væsentlige problemstillinger. Hermed vil du være stærkere rustet til at hæve dig over de problematikker, som holder dig nede, og samtidig blive bedre til at navigere i din tilværelse.

Hvad kan jeg opnå med psykoterapi?

Med psykoterapi kan du få hjælp til at finde de ressourcer, du skal bruge for at rejse dig igen. Samtidig kan jeg hjælpe dig med at finde de redskaber, der skal til, for at du kan få en bedre hverdag og komme godt videre i tilværelsen. Og sammen kan vi finde de værdier frem, som giver livet mening og styrker dig som menneske.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg har klinik på Frederiksberg, hvilket giver dig mulighed for samtaler hos en psykoterapeut centralt i København.

BOOK TID - KLIK HER

Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked