Terapi unge Frederiksberg

Terapi for Unge hos Tid Til Forandringer

Terapi for Unge er et særligt tilbud om terapeutisk hjælp til unge mennesker mellem 18 og 25 år, som befinder sig i en særlig vanskelig livsfase eller ønsker personlig udvikling.

Som ung kender du sikkert alt til det følelsesmæssige virvar, som opstår, når man ikke ved, om man er god nok, eller ikke føler, at man kan leve op til omverdenens krav og forventninger.

For mange unge kan forventningspresset, som er fremherskende i vores samfund, udvikle sig til at være direkte invaliderende, idet det kan medføre problemer med lavt selvværd, angst, stress eller depression. Sådan behøver det ikke at gå for dig. Du kan nemlig få hjælp til at håndtere disse problematikker hos mig.

Hvordan slipper jeg af med mit lave selvværd?

Du kender det sikkert udmærket. Du føler dig som en kæmpe fiasko både indeni og udenpå.

Du føler ikke, at du har nået det, du skulle, i dit liv. Alle de andre har det sjovere og lettere og er både klogere, smukkere og mere populære end dig.

Du er ikke alene. Alle oplever disse følelser af og til. Men hvis de er dominerende i din hverdag, kan det godt gå hen og blive problematisk. Og så er det, at du måske har brug for en hjælpende hånd til at bryde den onde cirkel og komme helskindet ud på den anden side – med en stærkere tro på dig selv og et lysere syn på tilværelsen.

Hvad koster det for mig som ung?

Er du mellem 18-25 år og/eller studerende er prisen for en individuel session kr. 700,-

Andre unge søger hjælp til:

Terapi unge
Terapi unge

Angst og depression – to trofaste følgesvende

De høje forventninger, som stilles til unge i dag, er ikke uden grund angstprovokerende.

Som ung mellem 18 og 25 år forventes det nærmest, at du ved, hvad du vil med resten af dit liv. Du skal vælge uddannelse og måske for første gang i dit liv stå på egne ben. Det forventes samtidig, at du skal have fuld fart på, have kæreste, fritidsjob, det fede liv, få høje karakterer og gennemføre hvert semester uden at dumpe.

Når du hele tiden føler, at du skal leve op til disse forestillinger, kan det sætte sig som en angsttilstand i dit sind og i værste fald udvikle sig til generaliseret angst, panikangst eller andre angsttilstande.

Mange unge falder også i depressionens dybe hul og har vanskeligt ved at komme op ved egen hjælp som følge af det vedvarende pres. Terapi kan være vejen tilbage til livet og en tilværelse uden angst, stress eller depression.

Hvad kan jeg opnå med terapi?

Med den rigtige terapi kan du rette op på dit liv og få stærke redskaber til at håndtere dine problemer med. Du bliver mentalt mere robust og får nemmere ved at mestre din tilværelse. Kontakt mig i dag og få mere information.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg har klinik på Frederiksberg, hvilket giver dig mulighed for sessioner hos en psykoterapeut centralt i København. Kontakt mig på telefon 22 14 16 75 eller på mail på kontakt@tidtilforandringer.dk

BOOK TID - KLIK HER

Kontakt - Tid Til Forandringer Frederiksberg:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked