Psykoterapeut MPF Frederiksberg

Velkommen

Tak for, at du har fundet vejen frem til min hjemmeside.  Jeg håber, du finder, hvad du søger.

Hvem er jeg?

Mit navn er Brian Carmohn Späth. Jeg er født i 1967 og er far til tre piger, alle i tyverne. Jeg er gift med Suzette, som har to store piger i samme alder som mine egne.

Det meste af året bor jeg med Suzette i vores skønne kolonihavehus ved Amager Strandpark. Jeg værdsætter naturen, havet og livet i strandparken og mangfoldigheden af medmennesker, som nyder deres liv på forskellig vis.

Roen rækker også ud efter mig, og den finder jeg også gerne her.

Jeg praktiserer yoga, meditation og sejler havkajak. Det er aktiviteter, som bidrager til at skabe trivsel og balance i mit liv. I kajakken er det typisk lydene fra havet og naturen, der giver velvære og energi, og jeg kan nyde det alene eller sammen med et par gode venner.

Bag mig har jeg et langt og indholdsrigt liv. Det har bibragt mig glæder og sorger, ganske som alle andre. Livet har givet og taget. Førstnævnte i overvægt. I mit virke som psykoterapeut bruger jeg min livserfaring, en stærk intuition og min faglighed til hjælpe mennesker gennem svære perioder og tider i tilværelsen. Den røde tråd i det liv, jeg selv har levet, er, at jeg altid har elsket at arbejde med mennesker og skabe vækst samt personlig udvikling.

Det er grundstenen i mit virke, og du kan erfare det.

 

 

Brian Carmohn Späth

Privat

Gift med Suzette.
Far til 3 piger på 28, 27 og 24 år.
Bonusfar til 2 piger på 28 og 26 år

Psykoterapi lokale på Frederiksberg hos Tid Til Forandringer

Hvad karakteriserer dig som psykoterapeut?

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Dansk NLP-institut i København og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

Jeg er stolt af mit fag og er draget af ny viden og forskning inden for psykologi. Jeg læser for det meste faglitteratur og har deltaget i en lang række efteruddannelser, kurser og foredrag inden for psykologi. Jeg går jævnligt i supervision og deltager i forskellige terapeutiske forums. Det bidrager alt sammen til og give mig et bredt og solidt fundament af viden og metoder at trække på.

Gennem mit uddannelsesforløb som psykoterapeut har jeg løbende været i egenterapi og modtaget supervision. Jeg har prøvet alle mine metoder på egen krop, hvorfor jeg kan sætte dem i spil i dit liv. Det betyder samtidig, at jeg ikke er ekspert på dig og dit liv. Det, der er min kompetence, er at stille relevante og respektfulde spørgsmål, så jeg på den måde hjælper dig med at finde svarene i dig selv.

Selvudvikling og det at være i udvikling som menneske har stor værdi i både mit professionelle som personlige liv. Min professionelle personlige udvikling bidrager til, at jeg bliver en bedre psykoterapeut, med intention om at være til stede med fuld opmærksomhed, nærvær og empati i terapien.

Min mission er at hjælpe dig, så dine egne ressourcer kan spire og gro. Gennem mit arbejde har jeg lært meget af mine klienter; særligt om, hvordan jeg arbejder med mennesker på en respektfuld og omsorgsfuld måde. Mit fokus er at hjælpe dig, så du finder dine egne svar og ressourcerne inden i dig selv. Samtidig bliver du gennem spørgsmål udfordret og vil få konstruktiv og kærlig respons på den model af din indre verden, som du har skabt.

Mit arbejde med mennesker har givet mig stor erfaring. Den kommer til udtryk i en grundig, engageret og nærværende behandling – uanset om du kommer til individuelle samtaler, sammen med din partner, din familie eller som en del af en mindre gruppe.

Min arbejdsform er baseret på et solidt og anerkendt grundlag ud fra en fænomenologisk tilgang og med fokus på dig og dine nære relationer og på muligheder i livet.

Jeg ved af erfaring, at du kan finde vej, finde vej til det, der kan hjælpe dig godt ud på den anden side og bringe dig frem til det liv, du ønsker og drømmer om, når du får den rigtige hjælp og støtte på vejen.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Brian Carmohn Späth

> Psykoterapeut MPF
> Parterapi Nordisk Gestalt Institut
> Certificeret i Mindfulness MBSR
> Certificeret i MI metoden (motiverende samtale)
> Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening

Dansk Psykoterapeut Forening

 

Kontakt - Tid Til Forandringer Frederiksberg:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked