Parterapi Frederiksberg

Få parterapi der virker og styrker jeres parforhold - fylder konflikter og tilbagevendende problemer for meget? Er jeres parforhold blevet praktisk eller ressourcekrævende? Er der emner som I ikke får talt sammen om eller ikke kan tale om?

Parforholdet kan til tider være udfordret og i krise. Uoverensstemmelser, tilbagevendende konflikter, jalousi, forskellige værdier, din partners børn, utroskab, skænderier, tavshed, ensomhed i tosomheden - listen er lang.

Måske genkender du noget af dette:
> I taler ofte forbi hinanden eller måske oplever du ikke at din partner lytter
> I skændes og lever hver jeres liv, eller I er på vej til det
> I savner nærvær, intimitet og seksualitet
> I oplever tavshed mellem jer, anspændthed og kommunikere dårligt med hinanden
> I har svært ved at tilgive hinanden eller har tilbagevende konflikter der ikke bliver løst

Parterapi kan hjælpe jer i forhold til:
> Bedre kommunikation og en bedre forståelse af hinanden
> Styrke jeres tillid og samhørighed
> Genopbygge tillid efter svigt som for eksempel utroskab
> Det gode forældreskab sammen som nybagt familie
> Samarbejde og forældreskab efter en skilsmisse
> Den sammenbragte familie, hvordan I bedst håndterer dine, mine og vores børn

Find tilbage til det nærværende parforhold

Parterapi giver dig og din partner mulighed for at finde tilbage til det nærværende og livgivende parforhold med positiv opmærksomhed, tryghed, tillid, samhørighed, nærhed, overraskelser, kærlighed og seksualitet.

Jeg har arbejdet som parterapeut på Frederiksberg i mange år. Det er min erfaring, at få samtaler med en parterapeut er en effektiv måde at skabe indsigt, udvikling og forandring på, når parforholdet er i krise og har mistet sin glans. Det, der gjorde, at I forelskede jer i hinanden, er meget langt væk, mens det, der udmatter, irriterer og frustrerer, står helt tydeligt.

Det kan være svært at sætte ord på de irritationer og skuffelser, der måske har hobet sig op gennem flere år. Du kan have svært ved at vise kærlighed til din partner, når problemerne fylder og virker uoverkommelige. For at genfinde kærligheden skal I begge to opleve at blive mødt og anerkendt. Hvis du oplever, at din partner lytter, accepterer og anerkender dig, som den du er, vil du ofte have lettere ved selv at vise forståelse.

Parterapi Frederiksberg og et par som er forelsket i hinanden
parterapeut frederiksberg og livets træ

Parterapi er en investering i jer, i livet og i kærligheden

Sammen med en parterapeut reducerer I jeres konflikter, når I arbejder med jeres udfordringer, fælles værdier og de positive intentioner bag konflikterne. I vil få frigivet ressourcer og få klarhed over, hvad I værdsætter ved hinanden - og få klarhed over dine behov, din partners behov og jeres fælles behov.

Vores samtaler foregår i fortrolighed og i behagelige omgivelser i lokaler centralt på Frederiksberg. I vil opleve, at jeg arbejder respektfuldt, roligt, fremadrettet og samtidig med at I udfordres. Dine grænser og din måde at være i verden på bliver respekteret, og du vil opleve en stor positiv forskel i dit liv, når du går hjem med ny indsigt og ny viden om dig selv og din partner.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg kan kontaktes på 22 14 16 75 eller på mail på kontakt@tidtilforandringer.dk

BOOK TID - KLIK HER

Læs anmeldelse fra Niels og Anja - om parterapi

”Tak for fire gode gange med dig, Brian, som har bragt os tilbage på sporet og til en almindelig og god hverdag, hvor vi kan huske på hinanden og være der for hinanden – og ikke mindst være der for vores børn. Det var grænseoverskridende for os at skulle bestille parterapi, og ikke mindst at involvere en fremmed i vores problemer. Vi vil til enhver tid komme til en samtale hos dig. Tak for tårer, grin og din måde at møde os på.” Kærligst Niels og Anja

Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked