Parterapi Frederiksberg

Få parterapi på Frederiksberg i trygge omgivelser hvor du kan udvikle dig med din partner.

Fylder dårlig kommunikation, og tilbagevendende konflikter for meget? Er jeres parforhold blevet praktisk eller ressourcekrævende? Savner I intimitet og seksualitet? Er der emner som I ikke får talt sammen om eller ikke kan tale om - uden det føles som et minefelt?

Parforholdet kan i perioder være udfordret og i krise. Uoverensstemmelser, dårlig kommunikation, konflikter, jalousi, din partners børn, utroskab,  skænderier, tavshed, ensomhed i tosomheden - listen er lang.

Udfordringer i parforholdet:

> I taler ofte forbi hinanden eller måske oplever du ikke at din partner lytter
> I skændes og lever hver jeres liv, eller I er på vej til det
> I savner nærvær, intimitet og seksualitet
> I oplever tavshed mellem jer, anspændthed og kommunikere dårligt med hinanden
> I har svært ved at tilgive hinanden eller har tilbagevende konflikter der ikke bliver løst
> Hvordan har du det i jeres forhold?

Parterapi bidrager til:

> Bedre kommunikation og en bedre forståelse af hinanden
> Styrke jeres tillid og samhørighed
> Genopbygge tillid efter svigt som for eksempel utroskab
> Det gode forældreskab sammen som nybagt familie
> Løse konflikter, konflikthåndtering & tilgivelse
> Den sammenbragte familie, hvordan I bedst håndterer dine, mine og vores børn

Find tilbage til det nærværende parforhold

Parterapi på Frederiksberg giver dig og din partner mulighed for at finde tilbage til det nærværende og livgivende parforhold med positiv opmærksomhed, tryghed, tillid, samhørighed, nærhed, overraskelser, kærlighed og seksualitet.

Jeg har arbejdet som parterapeut på Frederiksberg i mange år. Det er min erfaring, at få samtaler med en parterapeut er en effektiv måde at skabe indsigt, udvikling og forandring på, når parforholdet er i krise og har mistet sin glans. Det, der gjorde, at I forelskede jer i hinanden, er meget langt væk, mens det, der udmatter, irriterer og frustrerer, står helt tydeligt.

Det kan være svært at sætte ord på de irritationer og skuffelser, der måske har hobet sig op gennem flere år. Du kan have svært ved at vise kærlighed til din partner, når problemerne fylder og virker uoverkommelige. For at genfinde kærligheden skal I begge to opleve at blive mødt og anerkendt. Hvis du oplever, at din partner lytter, accepterer og anerkender dig, som den du er, vil du ofte have lettere ved selv at vise forståelse.

Styrk parforholdet og jeres trivsel som par

Gennem parterapi kan I udvikle jer sammen. På den måde styrkes jeres kommunikation i parforholdet, og I får en stærkere og dybere forståelse for hinanden. Denne udvikling gennem parterapi er nøglen til gensidig respekt for hinandens grænser og dermed til den empati, som skal ligge til grund for jeres fremtidige og empatiske kommunikation.

Når I sammen beslutter jer for at gå i parterapi, åbner I døren til en helt ny og spændende verden. I vil lære at sætte mere pris på hinanden og jeres forhold i det daglige. I vil få de nødvendige redskaber til at håndtere de små skærmydsler, som opstår, og undgå, at de udvikler sig til svære konflikter og skænderier.

Og I vil frem for alt lære, hvad det er, der skal til, for at holde et parforhold så I begge trives og har det godt. Det kan for eksempel være de helt små ting såsom det fysiske nærvær i form af kys og kram – hver dag. Det er de ting, I har til fælles, for eksempel venner og interesser, som skal plejes med fælles omhu. Og så er det selvfølgelig også vigtigt at vise interesse for hinandens hverdag, jobs og hobbyer samt omsorg, når det kommer til den ene og den andens følelsesliv.

Parterapi Frederiksberg
Parterapeut Frederiksberg

Genfind kærligheden og intimiteten i parforholdet

Hvis forholdet er gået i hårdknude, er det ikke sikkert, at I selv kan løse den. Desværre er der mange parforhold, som med den rette hjælp i tide kunne være reddet, men som desværre ikke kom i kyndige hænder, før det var for sent. Derfor bør du og din partner være ærlige om jeres situation, både over for hinanden og over for jer selv. Hvis I begge føler, at der er noget at bygge videre på, men ingen af jer aner hvordan, kan parterapi være den ideelle løsning for jer. Hos

Tid Til Forandringer kan jeg hjælpe med såvel parterapi som individuel terapi, så I kan få et solidt fundament for genopbygning af jeres parforhold. Hos Tid Til Forandringer vil I blive mødt med empati og indlevelse – og frem for alt helt uden fordomme. Parterapi bygger nemlig, i lighed med et parforhold, på gensidig respekt og forståelse.

 

Hvordan kan vi komme videre uden parterapi?

Hvis I endnu ikke føler, at I er klar til at springe ud i parterapi, er det selvfølgelig helt okay. Det kan virke grænseoverskridende at skulle dele sine problemer i parforholdet med en fremmed. I mange tilfælde vil det godt kunne lade sig gøre at rette op på parforholdet gennem pleje af venskabet på daglig basis. Som nævnt ovenfor er det vigtigt at holde fokus på den fysiske og mentale nærhed og samtidig omgås hinanden med omsorg og respekt.

Ligeledes er det værdifuldt for parforholdet, at I plejer venskabet, og har kvalitetstid sammen. Du bør ikke forvente, at din partner kan læse dine tanker, men i stedet på klar og tydelig vis kommunikere dine behov verbalt på empatisk vis. På den måde kan I undgå de værste misforståelser. Og holder I denne vane ved lige i hverdagen, vil I stille og roligt kunne finde tilbage på rette spor.

Få glæden tilbage i jeres parforhold med parterapi

Søger I parterapi på Frederiksberg? Sammen med en parterapeut reducerer I jeres konflikter, når I arbejder med jeres kommunikation, udfordringer, fælles værdier og de positive intentioner bag konflikterne. I vil få frigivet ressourcer og få klarhed over, hvad I værdsætter ved hinanden - og få klarhed over dine behov, din partners behov og jeres fælles behov.

Parterapi er en investering i jer

Vores samtaler foregår i fortrolighed og i behagelige omgivelser på Frederiksberg centralt i København. I vil opleve, at jeg arbejder respektfuldt, roligt, fremadrettet og samtidig med at I udfordres. Dine grænser og din måde at være i verden på bliver respekteret, og du vil opleve en stor positiv forskel i dit liv, når du går hjem med ny indsigt og ny viden om dig selv og din partner.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til parterapi på Frederiksberg. Jeg kan kontaktes på 22 14 16 75 eller på mail på kontakt@tidtilforandringer.dk

BOOK TID - KLIK HER

Læs anmeldelse fra Niels og Anja - om parterapiforløb

”Tak for fire gode gange med dig, Brian, som har bragt os tilbage på sporet og til en almindelig og god hverdag, hvor vi kan huske på hinanden og være der for hinanden – og ikke mindst være der for vores børn. Det var grænseoverskridende for os at skulle bestille parterapi, og ikke mindst at involvere en fremmed i vores problemer. Vi vil til enhver tid komme til en samtale hos dig. Tak for tårer, grin og din måde at møde os på.” Kærligst Niels og Anja

Læs anmeldelse fra Per og Lise - om parterapiforløb

”Jeg kan varmt anbefale parterapeut Brian Carmohn Späth. Han er meget empatisk, lyttende og en faglig dygtig psykoterapeut. Vi følte os begge to godt tilpas, og vi fik et trygt sted at tale om nogle svære ting. Mit råd til andre, som overvejer parterapi, er at komme i gang. Jo før, jo bedre! Der gik ikke mange gange, før vi kunne mærke, at glæden i parforholdet kom tilbage. Tak for uformelle og omsorgsfulde parsamtaler.” På gensyn, Per og Lise

Kontakt - Tid Til Forandringer Frederiksberg:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked