Mandlig parterapeut Frederiksberg

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i parterapi. Måske oplever du problemer i den måde, som du og din partner kommunikerer med hinanden på. Du kan have oplevet svigt, tillidsbrud, utroskab sygdom i parforholdet, eller der kan være en anspændt og dårlig stemning mellem jer. Det kan også handle om uenighed ift. børneopdragelse, dårlig kommunikationemner, som I normalt ikke taler om, eller en stressende hverdag, der tager hårdt på forholdet. Listen over grunde til at vælge parterapi er lang.

Parterapi kan hjælpe jer i forhold til:

> Bedre kommunikation og en bedre forståelse af hinanden
> Styrke jeres tillid og samhørighed
> Genopbygge tillid efter svigt/tillidsbrud som for eksempel utroskab
> Øge intimitet og sexliv
> Fokus på fælles drømme og planer for fremtiden
> Konflikthåndtering – bryde den onde spiral

Problemer i parforholdet:

> Dårlig kommunikation
> Utroskab
> Hverdagskonflikter
> Jalousi & kontrol
> Manglende lyst til sex
> Skænderier

At identificere problemerne selv er én ting. Hvordan man som par løser de problemer, som opstår, kan nogle gange være sværere. Hvis nu ens partner bare gjorde, som man sagde, ville det hele være meget nemmere! Sådan er det ”desværre” ikke. For eksempel kan det være svært at tale med sin partner, hvis han eller hun ikke rigtig ser eller forstår problemet, ikke lytter, eller hvis han eller hun har et helt andet syn på, hvad der forårsager problemerne.

En anden almindelig grund til, at det kan være svært at tale, er, hvis der er frygt for, hvad den svære samtale kan føre til. Du kan for eksempel have det meget ubehageligt med konflikter, hvis du er bekymret for at blive svigtet og forladt. Det kan også være, at du oplever, at du har svært ved tale om dine egne følelser, behov og ønsker, fordi sidstnævnte giver dig dårlig samvittighed og skyldfølelse over at prioritere dig selv. Hvis du og din partner har problemer med at kommunikere om, hvad der er vanskeligt, anbefaler jeg kraftigt, at I prøver parterapi.

 

Oplever mænd og kvinder følelser på samme måde?

Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder oplever følelser. Derfor er der også forskel på, hvordan de udtrykker følelser. Nogen mænd kan i parforholdet opleve, at det kan være vanskeligt at tale om ”mig, dig og os” – den følelsesmæssige del. Her kan det føles enklere og mere trygt at sidde i rum med en mandlig parterapeut. I parterapi får I en spejling af, hvad en neutral observerende tredjepart ser, hører og oplever, så jeres kommunikation med hinanden bliver mere empatisk, kærlig og givende.

Mandlig parterapeut Frederiksberg
Parterapeut mandlig Frederiksberg

At søge hjælp i parforholdet betyder at du tager ansvar

At leve i et parforhold betyder, at du skal arbejde med dig selv. Du skal kunne udtrykke, hvordan du har det i forskellige situationer, udtrykke følelser, behov, ønsker, vise hensyn og være i stand til at indgå kompromiser. Gennem samtalerne får du muligheden for at tale om de problemer og udfordringer, som du står over for i dit parforhold på en tryg og nænsom måde. Parterapi er en samtaleform, som skal hjælpe jer med at finde det bedste frem i jer, så I sammen kan udvikle jer i en positiv retning. Mange par oplever, at kontakten, intimiteten og kommunikationen forbedres gennem parterapi.

 

Mandlig parterapeut på Frederiksberg centralt i København

Uanset grunden til at I som par ønsker at mødes til en samtale, er det vigtigt at vide, at det i dag er meget almindeligt at søge professionel hjælp på et eller andet tidspunkt under jeres forhold. Det er en enkel og konstruktiv måde at tage ansvar for dig selv, din partner og jeres liv sammen. Det handler i bund og grund om at fastholde kærligheden og trivslen i parforholdet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mig som mandlig parterapeut på Frederiksberg. Jeg kan kontaktes på 22 14 16 75 eller på mail på kontakt@tidtilforandringer.dk.

BOOK TID – KLIK HER

Læs anmeldelse fra Søren og Linda – om parterapi

»Vi har gået i et parforløb hos Brian som vi netop har afsluttet. Han er kompetent, empatisk og en meget anbefalelsesværdig parterapeut. Besidder en ro og tilstedeværelse samt en evne til at vi begge føler os forstået. Samtalerne har gjort en mærkbar forskel for os og givet os redskaber til at komme godt videre sammen.« Kærligst Søren og Linda

Kontakt – Tid Til Forandringer Frederiksberg:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked